Miért a UNISEC ajtó választéka a legjobb biztonsági ajtó téren

Egy UNISEC ajtó szerkezete
Egy UNISEC ajtó szerkezete

A biztonsági ajtó beruházás, melynek előnyeit hosszú ideig élvezni fogja. Meglátogattuk a UNISEC ajtó forgalmazó céget és leesett az állunk.

Mikor van szükség a biztonsági ajtó beszerzésére?

Ha az építkezés vége felé közeledik, felújítja a lakást vagy családi házát, előbb-utóbb szóba kerül a bejárati ajtó kérdése. Jellemzően utóbb, hiszen minek kellene bejárati ajtó, amíg semmi értékes nincs az építési területnek számító otthonában?

Több oka is van annak, hogy már ilyenkor érdemes beszerezni  egy minőségi ajtót. Egyrészt a felújításhoz vagy építkezéshez már leszállított építési anyagok értéke meglehetősen magas. Nem egyszer hallani olyan betörésről, ahol építési anyagot lopnak. Nem véletlen, hogy egy társasház vagy ipari létesítmény elkészültének végéig biztonsági őrök vigyáznak a rendre.

De beszélhetünk-e egyáltalán betörésről, amikor ajtó nincs vagy csak látszatmegoldás? Utóbbi tipikus példája, amikor egy egyszerű faajtó fedi el az ajtónyílást. Szándékosan nem használtuk a „beszerelve” kifejezést, mert gyakran egy mezőgazdasági épületen található bejárati ajtó színvonalát se üti meg a munka. Egyszerű zár, egy ponton záródó ajtóval vegyítve – szinte csalogatja a betörőket, akik egy feszítővassal vagy egy jól irányzott rúgással könnyen bejutnak és gyorsan felkapják, amit csak találnak.

Miért vegye figyelembe a UNISEC ajtó megoldásait?

Megkérdeztük a piacvezető biztonsági ajtó forgalmazót, mire is érdemes figyelni a bejárati ajtó beszerzésekor. A UNISEC ajtó választéka széles palettát ölel fel, kültéri ajtó és beltéri ajtó egyaránt megtalálható kínálatukban.

Megérkezésünkkor éppen egy leendő ügyféllel beszélgettek. Rögtön szimpatikus volt érthető és barátságos hozzáállásuk. Nem repkedtek az érthetelen szakkifejezések, vagy ha el is hangzott egy szakszó, rögtön hallottuk is a magyarázatot.

Kültéri ajtó vagy beltéri ajtó?

A UNISEC ajtó megoldásai megoldást kínálnak mind a társasházi lakások, mind a családi házak tulajdonosainak. Előbbiek esetén, amennyiben zárt lépcsőházi lakásról beszélünk, a cég beltéri ajtó kínálata megoldást nyújt a hangszigetelt, hőszigetelt, extra biztonságos ajtót keresőknek, akár mindezen szempontokat egyszerre figyelembe véve is.

Családi házak illetve kültérre – például a gangra – nyíló lakások esetén a UNISEC ajtó modellek közül a kültéri ajtó választék az ideális választás. Beltéri ajtó társaiktól az UV-védelemben térnek el, valamint a tok fajtájában, mely segít abban, hogy az ajtó jó állapotban maradjon és ne illanjon el a meleg télen illetve a nyári hűvös levegő az ajtónyíláson keresztül.

A UNISEC ajtó előnyei tehát vitathatalannak tűnnek. Az érthető tájékoztatás révén mi is rengeteget tanultunk  ottlétünk alatt. A széles bejárati ajtó választék láttán elképzelhetetlennek tartjuk, hogy valaki ne találna az igényeinek megfelelőt. Jó szívvel ajánljuk olvasóinknak, szerkesztőségünk egyik tagja lakása felújításának végeztével éppen biztonsági ajtó vásárlásán törte a fejét, így jobbkor nem is látogathattuk volna meg a céget. Köszönjük Béla kollégánk nevében is!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *