Egy tánciskola Budapest dombosabbik felén, a kerekerdőn innen

Egy tánciskola Budapest dombosabbik felén, a kerekerdőn innen
Egy tánciskola Budapest dombosabbik felén, a kerekerdőn innen

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy tánciskola Budapest dombosabbik felén, a kerekerdőn innen. Szerkesztőségünk felkerekedett és meglátogatta!

Egy tánciskola keresésekor számtalan dolgot figyelembe szoktak venni. Na de ki hallott olyat, hogy Budapest dombosabbik felén legyen? Felvetődhetett Önben, hogy ha fegyvert tartanak a fejéhez, akkor sem jön rá az okára, miért lenne ez egy fontos szempont.

Akkor mi is ez a tánciskola Budapest dombosabbik felén szöveg?

Kénytelenek vagyunk bevallani: szerettük volna felkelteni a figyelmet egy hangzatos címmel. Igen, néha bizony szerkesztőségünk is kifogy az eredeti ötletekből, és a forma tekintetében egy kicsit lazábbra vesszük a figurát.

A tartalom minőségéből viszont nem engedünk!

Szóval mit találtunk és hol?

Bár a cikk címe kétség kívül furcsa, tényleg van egy olyan tánciskola, amely minőségi táncoktatás keretében fogadja a leendő táncos növendékeket Budán.

A hol kérdésre a vicces válasz helyett – mármint hogy a tánciskola Budapest dombosabbik felén található – most már a hasznos információt adjuk: a Beethoven utca 7-9. alatt található Budán, a XII. kerületben.

A mit kérdés tekintetében pedig azt mondhatjuk, hogy remek tanfolyamrendszerű táncoktatás folyik ebben a táncsuliban. Már 6 éves kortól lehet ide járni, és főleg a klasszikus balett tánc, a modern balett és a musical tanulására nyílik lehetősége a növendékeknek.

Ami még nagyon tetszett, hogy korosztály és tudásszint szerint csoportosítják a résztvevőket, így mindenki a neki tökéletesen megfelelő csoportba kerül. Biztosan ismeri azt az érzést – nem feltétlenül a tánc terén -, amikor annyira jól halad a csoport többi tagja egy órán, hogy Ön nem tudja tartani a lépést. Ennek ellenkezője is sokszor előfordul! Ha már rendelkezik tapasztalattal korábbról az adott témát illetően vagy csak egyszerűen tehetségesebb a csoporttársainál, már eleve tudja vagy sokkal gyorsabban tanulja meg az anyagot, a maradék idejében pedig unatkozik.

Mik az egyéb szempontok

Mik az egyéb szempontok, amit érdemes figyelembe venni egy táncsuli kiválasztásakor? Mint láttuk a domborzat, nevesen hogy a tánciskola Budapest dombosabbik felén van-e vagy sem, nem sokat nyom a latban.

Itt van az ami számít!

Profi tanári gárda

E nélkül nem sok vizet zavar egy tánciskola. Az a rengeteg tapasztalat, amelyet még táncosként felhalmoztak az azóta oktatókká vált mesterek, az egésznek az alapja.

Nagy múlt

A sokéves működési tapasztalat és a kezdő táncos növendékekből kinevelt profik a legjobb referenciát jelentik.

Nemzetközi nyitottság

Ha külföldi gyerekek is bebocsátást nyerhetnek, akkor az nyitottságot és profizmust tükröz.

Éles fellépési lehetőség

Profi táncossá fellépési lehetőség nélkül nem lehet válni. Ez a dolog kvintesszenciája.

Mire vár még? Kerekedjen fel, mert várja már Önt ez a kiváló tánciskola Budapest dombosabbik felén!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *